GARANȚII ASIGURĂRI

despre noi

În aceste vremuri incerte, atat economic cat si social, Lion Broker iti ofera siguranta de care ai nevoie. Echipa noastra de profesionisti este pregatita pentru a va ajuta sa gasiti cel mai convenabil plan de asigurare si sa explorati o gama variata de optiuni pentru a face fata riscurilor cu care va confruntati, oferindu-va servicii la cel mai inalt standard.

De ce Lion Broker de Asigurare și Reasigurare?

Pentru noi conteaza fiecare individ, fie el director, angajat ori student. Va ajutam sa gasiti cea mai buna oferta, personalizata conform cerintelor si nevoilor dumneavoastra si vom negocia cele mai avantajoase conditii cu partenerii nostri. Vom urmari contractele dumneavoastra de asigurare si dupa incheierea lor, pentru a va asigura de respectarea termenilor si conditiilor incheiate in contract.

Interesele dumneavoastra sunt si ale noastre, si vom face tot posibilul pentru a le reprezenta cat mai bine in relatiile cu societatile de asigurari. Astfel, incheierea unei polite se indeplineste printr-o simpla procedura.

Realizarea unor servicii de calitate necesita din partea echipei o atitudine orientata spre calitate. 

Consultantii nostri detin informatii detaliate si actualizate despre piata si va vor oferi cea mai buna varianta de asigurare in functie de caracteristicile interesului asigurabil. Noi va reprezentam, in calitate de specialist, in relatia dvs. cu societatea de asigurari. Acest rol este cu atat mai important in situatiile cand sunt negociate si renegociate conditiile de asigurare in beneficiul dvs., in special in circumstante delicate (excluderi privind asigurarea si plata ex-gratia).

Producerea unui risc care a fost ignorat atrage dupa sine pierderi financiare cu valori mult mai mari decat valoarea unui transfer al riscului catre o societate de asigurari.

Prețuri convenabile.

Dvs. veti plati pentru asigurare cel mult aceeasi suma pe care ati platit-o mergand direct la societatea de asigurari, pentru ca noi suntem remunerati de societatea de asigurari prin comision. Astfel dvs. primiti consiliere specializata fara sa platiti nici un leu in plus.

Principiul nostru de baza intr-o colaborare este multumirea fiecarui client. Daca a avut loc o problema sau nu sunteti multumiti de serviciile oferite, contactati-ne cu incredere si vom remedia disfunctionalitatile in timp scurt si in mod eficient

Vă multumim ca ati ales Lion Broker si va suntem alaturi pentru o colaborare eficienta si siguranta viitorului dumneavoastra !

Copyright © 2022 Lion Broker de Asigurare și Reasigurare